Curtmetratge CUANDO UN PLATILLO NO TRAE POSTRE

Curtmetratge realitzat com a projecte de final de cicle dels alumnes del CFGS de Realització d’Audiovisuals i Espectacles

Any de producció: 2017

Sinopsi

Tots volem canvis i tots esperem més i més de la humanitat, millores electròniques, qualitat de vida, art i artistes millors, aquest curtmetratge gira entorn una parella que es disputa: Què és més important, la humanitat o, a petita escala, només ells?

Integrants
Direcció – Eduard Blanch
Direcció de foto – Adrià Reixach
Direcció d’art – Jana Bayé
Direcció de so – Eduard Arnall
Producció – Cristian Barrera

Coordinat per

Terenci Corominas – David Gimbernat  – John Revell

Projectes relacionats

Si t'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.