Curtmetratge OUTSIDER

Curtmetratge realitzat com a projecte de final de cicle dels alumnes del CFGS de Realització d’Audiovisuals i Espectacles.

Any de producció: 2016

Sinopsi
Outsider és un curtmetratge que gira entorn les forces d’investigació de la terra que van reclutar una sèrie de persones capacitades per descobrir un planeta llunyà, el viatge es dificulta i un dels viatgers és entrevistat per descobrir que ha passat.

Integrants

Direcció – Tania Chacón
Ajudant de direcció – Ariadna Carreras
Producció – Marta Mas
Direcció de foto – Miquel Silveria
Direcció de so – Pol Sureda
Direcció d’art – Anna Guix

Coordinat per:

Terenci Corominas, David Gimbernat i John Revell

Outsider

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.