En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: EGE

Raó social: ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA

NIF: A17117003

Direcció: Ctra. Sta. Coloma, 115-2 – 17005 – GIRONA – GIRONA

Telèfon: 972401300

E-mail: escola@cifog.cat

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Empresa especialitzada en formació

Es por això que ens vam presentar per oferia Els nostres cursos i serveis als treballadors, autònoms i empreses per tal de millor super formació professional

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.cifog.cat

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informació, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) o qualsevol de sobre delegacions

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, super disseny gràfic i codis són titularitat de ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) i, per tant, queda prohibida sumi reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es puc fer amb els continguts i serveis de sobre pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment por escrit de ESCOLA dE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE).

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació contingut en sobre pàgines web podent inclusiu limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) amb els Usuaris de sobre serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, s’encuenta sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles

ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) no Assumeix responsabilitat per la informació contingut en pàgines web de tercers a les que es puc accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA (EGE) Té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els MATEIXOS.

D’ACORD amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem sobre dades personals amb la finalitat de:

Prestar-li el servei educatiu Contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats al nostre web.

Les dades personals proporcionades es conserven, Mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti super supressió por l’Interessat, o durante 1 any a partir de l’última Confirming d’interès, o durante el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendre decisions automatitzades. Les dades no es cedeix a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem basant-super Consentiment o execució d’un Contracte.

Així mateix, l’informem de la POSSIBILITAT d’exercitar els Següents Drets sobre sobre dades personals: dret d’accés, rectificacions, supressió 1 oblit, limitacions, oposició, portabilitat ia retirar el Consentiment prestació, per Això podrà enviar un correu electrònic a: escola @ EGE. edu.es

A més, l’Interessat puede dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL SA, A17117003, Ctra. Sta. Coloma, 115-2 – 17005 – GIRONA – GIRONA, 972.401.300

 

LSSICE

Adaptacions a la LLEI 34/2002 DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE).