L’escola de cicles formatius CIFOG neix l’any 2013 davant la necessitat d’una escola que oferís una formació dins l’entorn d’imatge i so de formació professional a Girona.


Amb una varietat de programes formatius en imatge i so, l’Escola de Cicles Formatius CIFOG s’ha convertit en una institució líder en l’educació de professionals del sector audiovisual a la ciutat de Girona i les seves rodalies. Els nostres programes de formació estan dissenyats per satisfer les necessitats dels estudiants i dels professionals del sector, i ofereixen una combinació única de teoria i pràctica, de manera que els alumnes puguin adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per aconseguir l’èxit en el mercat laboral actual. Amb un equip docent altament qualificat i una infraestructura moderna, CIFOG està compromesa a proporcionar una educació de qualitat que ajudi als estudiants a assolir les seves metes professionals i a desenvolupar les seves carreres en el sector de l’audiovisual.

INSTAL·LACIONS

Zones comunes de treball, aules de MAC, de PC, zona de taller i aula de dibuix, plató, bar-menjador i terrassa són els espais que conformen l’escola CIFOG. Cada un d’ells no està només destinat a classes durant les hores lectives, sinó que continuen essent zones de treball fora de l’horari de docència. Ho fem així perquè creiem que és important tenir un espai on seguir treballant i seguir aprenent.

"MÉS ENLLÀ DE LES CLASSES"
A l'escola et donarem facilitats que et proporcionaran la possibilitat de créixer com a professional i poder realitzar feines i projectes propis.

Material audiovisual

Els alumnes tenen a la seva disposició gran diversitat de material audiovisual per a la realització dels diversos treballs de l’escola.

Atenció a l'estudiant

Volem que la seva estada a l’escola sigui fàcil i agradable, per això estem aquí abans, durant i després per acompanyar-los en tots els processos.

Pràctiques en empreses

La inserció al món laboral és un dels punts forts dels Cicles Formatius i cada vegada són més les empreses amb les que col·laborem i que creuen en la importància de la formació dins el món laboral.

CIFOG internacional

Com que no només a les aules s’aprèn, des del CIFOG anem obrint fronteres per expandir el terreny on els nostres habitants poden seguir formant-se a través d’ERASMUS.

CIFOG tv

El canal exclusiu de l’escola on podeu viatjar a través dels diferents Cicles Formatius i veure de forma de pràctica com evolucionen les diverses assignatures en format de treballs, pràctiques d’escola i projectes finals.

Correu i espai personal

Per tal de facilitar la comunicació, els processos i les entregues, cada alumne i cada professor disposa d’un correu i espai personal que gestionen al seu criteri.

"CONEIX MILLOR A L’ESCOLA"
Endinsat i coneix millor a l'escola per dins

ANIMACIÓ 3D I VIDEOJOCS

AUDIOVISUALS I ESPECTACLES

AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA

PRODUCTE GRÀFIC INTERACTIU