Cortometraje Azul Cielo:

Año de producción: 2020

Es complicado seguir adelante sabiendo que aquella persona imprescindible no va estar en los momentos más importantes de tu vida ni tampoco te verá crecer.

Anne, al borde de sus esfuerzos, recuerda algunos momentos que compartió con aquella persona esencial. Son aquellos recuerdos que al revivirlos te transportan a ese mismo instante y eres capaz de disfrutarlo como si fuera la primera vez.

Azul cielo, sale de la necesidad de afrontar una difícil superación. A través de este proyecto haremos un viaje entre los recuerdos inolvidables de nuestra protagonista, Anne.

Integrantes:

Dirección – Júlia Sales
Ayudante de dirección – Sandra Plaza
Producción – Guillem Berga
Dirección de fotografía – Núria Hugas
Dirección de fotografía – Pau Fita
Dirección artística – Maria Cifre
Dirección de sonido -​ Rubén Redrado

Coordinado por:

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

Projectes relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.