Fridge Wrecked Curtmetratge:

Any de producció: 2018

Sinopsi:

El curtmetratge “Fridge Wrecked” gira entorn dos nàufrags molt recents i molt poc acostumats a la situació en la qual es troben, a la part de que tampoc es porten molt bé entre ells, no en tenen prou amb aquesta situació sinó que encara apareix un altre factor que pot ser tant la seva perdició com la seva salvació. Hauran de lidiar amb aquest factor abans no es morint de gana o menjats pels peixos.

Integrants:

Ferran Coll – Àlex Sánchez – Albert Roig – Màrius Pagès

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.