Cortometraje Leche para gente normal:

Año de producción: 2018

Sinopsis:

Un narrador nos introduce una reflexión crítica, en forma de comedia, construyendo una historia alrededor de un señor y una señora travestidos en un supermercado. La historia, tan alocada como surrealista, golpea con fuerza los estándares de normalidad de la sociedad actual y lleva a sus protagonistas, hartos de buscar la aceptación de los demás, a sembrar el caos…

Integrantes:

Dirección – Toni O.Prats
Dirección de foto – Aida Soler
Dirección de sonido – Roc Faixedas
Dirección de arte – Joan Thió
Producción – Marçal Costabella

Coordinat per:

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

Projectes relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.