Curtmetratge It’s Me:

Curtmetratge realitzat per els alumnes de primer curs del CFGS de Realització de Projectes Audiovisuals i Regidoria d’Espectacles de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2018

Sinopsis:

“It’s Me” és un curtmetratge realitzat en base un fet real, un moment d’agonia, pressió i estrès. La protagonista haurà de fer el cor fort i encarar la situació tot i que no té les de guanyar.

Integrants:

Direcció – Anaís del Cid
Producció – Laia Mercader
Direcció d’art – Erik Castaño
Direcció de foto – Javier Herrera
Direcció de so – Cristóbal Marchán

Coordinat per:

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

It's Me

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.