Xerrada informativa ERASMUS el 21 de Enero a las 12:00

El proper 21 de gener juntament amb l’Associació Mundus, farem una xerrada informativa sobre les beques ERASMUS i com es pot optar a fer les pràctiques a Europa.
Creiem que és una gran oportunitat per vosaltres ja que tenir experiència en
una empresa europea augmenta la vostra ocupabilitat de forma exponencial.
La xerrada serà via online el dia 21 de gener a les 12. A partir d’aquesta xerrada, s’obrirà un període d’inscripcions (d’uns 10 dies)  pels alumnes interessats, i haureu de presentar el vostre CV europass, carta de motivació i reel o portfoli. Es realitzarà una selecció i entrevistes. Podeu revisar les bases de la convocatoria aquí.

Què és ERASMUS?

Erasmus és un programa que promou l’intercanvi d’estudiants entre universitats europees.

Els països que participen en aquest programa són els estats membres de la Comissió Europea, a més d’Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa, Turquia i Macedònia.

Les beques Erasmus, acrònim de el nom oficial en anglès EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students (Pla d’Acció de la Comunitat Europea per a la Mobilitat d’Estudiants Universitaris), poden tenir una durada d’entre tres mesos a un curs complet com a màxim . En el nostre cas, al no ser un curs universitari les beques seran per a realitzar pràctiques professionals a l’empresa.

Pots consultar el conveni d’ERASMUS aquí.

 

Aquí podeu consultar el convenient d’el ERASMUS que ens ha atorgat la EUROPEAN COMISSION que constarà d’una subvenció de 5.600 €.

Aquest projecte tindrà una Durada de 16 mesos en total per a tots els alumnes Interessats. A principi d’any realitzarem una reunió informativa per concretar els termes i procedimiento de el Mateix.

Als Interessats, les recomanem que comencin a redactar el currículum EUROPASS en anglès.

Cartas de ERASMUS de Educación Superior 2014 – 2020