La Semilla del Cambio

Curtmetratge realitzat com a projecte de final de cicle dels alumnes del CFGS de Realització d’Audiovisuals i Espectacles.

Any de producció: 2017

Sinopsi

Quan la vida no et somriu mai i aprens a adaptar-te a les dificultats però igualment arriba un punt on et sobrepassen, finalment reacciones i comences a prendre accions segons les situacions que vius, a vegades desmesurades. Aquesta és la situació del nostre protagonista i veurem quina acció empra segons la situació que ha viscut.

Integrants

Direcció – Max Martin
Ajudant de direcció – Jordi Ron
Direcció de foto – Aida Velázquez
Direcció d’art – Rubén Barragán
Direcció de so – Xavi Montero
Producció – Marta Gallego

Coordinat per

Terenci Corominas – David Gimbernat  – John Revell

La Semilla del Cambio

Projectes relacionats

Si t'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.