Curtmetratge Sobredosis de vida:

Curtmetratge realitzat per els alumnes de primer curs del CFGS de Realització de Projectes Audiovisuals i Regidoria d’Espectacles de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2019

Sinopsi:

No sempre estàs preparat pel futur i no sempre saps on guiar-te o quina direcció agafar, no sempre saps quines conseqüències tenen les decisions que prens i no sempre saps quin grau d’intensitat poden tenir aquestes conseqüències.

Integrants:

Direcció – Maria Cifre
Ajudant de direcció – Guillem Berga
Producció – Rubén Redrado
Direcció d’art – Núria Hugas
Direcció de foto – Pol Barceló i Ricard Palet
Direcció de so – Arnau Bataller

Coordinat per:

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

Projectes relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.