Curtmetratge Amb l’aigua fins al coll:

Any de producció: 2018

Sinopsi:

En Gumer i en Pep, dos estudiants de 3r de carrera de veterinària, viuen en una residència d’estu- diants. Una nit se sent un soroll molt fort a l’habitació d’en Pep, que truca a en Gumer angoixat per dir-li que té un cadàver al pis. En no contestar, porta el cadàver al cotxe i va a l’habitació d’en Gumer perquè l’ajudi. En Gumer, que està mig adormit, no entén en Pep, creant un malentès entre ells.

Integrants:

Direcció – Carles Munné
Direcció de foto – Silvia Garcia
Direcció de so – Marc Omar
Direcció d’art – Chloe Elizalden
Producció – Josep Pujol

Coordinat per: 

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.