Curtmetratge Cel Trencat:

Any de producció: 2018

Sinopsi:

Història d’una situació grisa d’una dona de 80 anys, la Valentina. Després de la mort del seu marit un sentiment de solitud s’apodera d’ella, s’endinsa en un procés introspectiu on connecta amb les seves emocions més profundes. La peça narra l’evolució que viu la protagonista en el seu dia a dia a través de les etapes de dol: la crisi, la negació, la ira, la depressió i l’acceptació.

Integrants:

Direcció – Ariadna Serrano
Direcció de foto – Laia Budó
Direcció de so – Alberto Espejo
Direcció d’art – Nil Oviedo
Producció – Carol Lacalle

Coordinat per:

Terenci Corominas – David Gimbernat – John Revell

Projectes relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.