Nadja cortometraje

Año de producción: 2019

Sinopsis

Este cortometraje nos sitúa dentro de la mente de Nadja, la historia de una pianista en busca de inspiración para su nueva pieza musical. La mente de la artista irá sufriendo cambios durante el proceso creativo y se verá obligada a afrontar diferentes realidades y sentimientos para poder deshacerse del bloqueo que la engulle de forma que no la deja avanzar ni entenderse a si misma.

Integrantes
Dirección – Eva López
Ayudante de dirección – Aleix Hosta
Dirección de foto – Alejandro Santiago
Dirección de arte – Víctor García
Dirección de arte – Anaís del Cid
Dirección de arte – Joan Carolà
Dirección de sonido – Natalia Soler
Producción – Sergi Molina

Coordinado por

Terenci Corominas – David Gimbernat  – John Revell

Projectes relacionats

Si t'agradaria aprendre a fer això...

Apunta’t al cicle de Realització de Projectes Audiovisuals. Aquest cicle permet als alumnes endinsar-se al món dels audiovisuals i els espectacles.

A més dels coneixements teòrics necessaris, es duen a terme activitats pràctiques per tal que els alumnes puguin desenvolupar-se bé en tots els rols que formen part d’un equip de producció audiovisual: càmeres, sonorització, edició de vídeo, direcció… Tots aquests aspectes es treballen des de tres eixos: el cinema, la televisió i les arts escèniques. A mesura que avancen els estudis, els alumnes van definint els seus perfils professionals adquirint una base sòlida que els serveix per especialitzar-se.