IDEM curtmetratge:

Curtmetratge realitzat per els alumnes de segon curs del Cicle d’Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2019

Sinopsi:

Idem és un curtmetratge amb una història que ens intenta transmetre un missatge a través d’un succés entre dos nens: Tots som iguals i ens hem de respectar entre nosaltres. Tan simple com l’espera del bus a la parada, passen els minuts i succeixen fets que marquen una actitud i una forma de vida.

Integrants:

Enric Bagur – Albert Pou – Marina Puigderrajols – Gerard Medina

Coordinat per: 

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.