Golden Heart Curtmetratge:

Any de producció: 2018

Sinopsi:

El curtmetratge “Golden Heart” gira entorn un drac que viu al bosc, un dia qualsevol descobreix una cova que no havia vist mai, decideix endinsar-s’hi i troba dos tresors, un de més importància que l’altre i que té molt més valor del que es pensa en primera instància. Descobrirem a què se li dóna més importància des del punt de vista d’un cor de drac en aquella situació de confrontació ètica i moral.

Integrants:

Mariona Codina – Eduard Urtós – Roger Massot – Roger Xarles – Adrià Iter

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.