Shinseina Genko curtmetratge:

Curtmetratge realitzat per els alumnes de segon curs del Cicle d’Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2020

Sinopsi:

El nostre protagonista és un ninja amb ganes de ser bo, ajudar a la societat i a la bona gent de la mala gent, els actes vandàlics i les injustícies. Haurà de passar per moltes dificultats i jugar-se la seva salut, sacrificar-se, per un benefici despreocupat, però pot ser que en el món on viu el nostre ninja no sigui tot tal com ell voldria?

Integrants:

Ivan Rodríguez – Aitor Aran – Pau Liguero – Marc Lopez – Sira Gordillo

Coordinat per: 

Xavi Caimel – John Revell – Marc Lamuà – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.