IT’S MY FISH curtmetratge:

Any de producció: 2019

Sinopsi:

El curtmetratge “It‘s my fish” gira entorn un cranc que es troba un pescador bastant malcarat. El crustaci li demana menjar i l’home el rebutja desagradablement, ja que sembla que no ha tingut gaire sort amb la pesca d’avui, fins que l’animal passa a l’acció i de cop i volta el pescador es troba en una situació de la qual no sap molt bé com en sortirà. Com pot acabar el confrontament entre el cranc i el pescador?

Integrants:

Max Hamburg – Sergio Guerrero – Rafa Cuadros – Carles Martínez

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relocianats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.