Bolted curtmetratge:

Curtmetratge realitzat per els alumnes de segon curs del Cicle d’Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2019

Sinopsi:

En una casa allunyada de la societat i viu un home i un gat, un gat negre que té la mala pota de ser la mascota d’un científic boig, obsés amb la vida i la mort, en un mal dia de tempesta. Sense donar-se’n conta cada un dependrà de la vida de l’altre fins al punt de quedar només un, el temps decidirà qui viu i qui no.

Integrants:

João Costa – Ferran Rodríguez – Aleix Santos – Adrià Vellvehí

Coordinat per: 

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.