Wizard Pieces curtmetratge i videojoc:

Curtmetratge i videojoc realitzat per els alumnes de segon curs del Cicle d’Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’escola CIFOG de Girona.

Any de producció: 2019

Sinopsi:

Wizard Pieces ens situa a una taverna medieval, d’un món de màgia, on un parell de mags disputen una partida d’un joc de taula que es tornarà una mica més complicat que un simple joc de taula en el moment on deixen que la competitivitat s’apoderi d’ells i la legalitat de costat. On ens portarà aquesta disputa entre poderosos mags? Com acabarà el nostre protagonista?

Integrants:

Roger Solà – Raul Gardell – Sergi Roselló

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

PROJECTES RELACIONATS

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.