Drunken Soul Curtmetratge:

Any de producció: 2019

Sinopsi:

Quan cau la nit, Esben, dorm profundament com un bon Viking alcohòlic. Una Valquíria corrupta entra a la seva cabanya i només està interessada en l’ànima d’Esben. Aquí començarà la gran confrontació entre els dos personatges per quedar-se amb l’ànima, el joc brut de la Valquíria amb la màgia i la força que posseeix contra la força bruta i la tossudesa del Viking, conegut per mai fer un pas enrere. Que passarà quan la cervesa caigui durant la batalla per l’ànima?

Integrants:

Roger Rodriguez -Laura Buscató – Laia Rodriguez – Ona Planas

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.