Insert Coin Curtmetratge:

Any de producció: 2018

Sinopsi:

Crear-te objectius és positiu i t’ajuda a millorar el teu estat d’ànim per exemple com els videojocs, que et creen un estat de satisfacció cada vegada que completes el teu objectiu, però també et pot portar a un espai més fosc i de frustració quan set fa molt difícil i no ho aconsegueixes. El nostre protagonista es trobarà en aquest moment i haurà de lidiar amb la seva frustració, cap a quin camí anirà el nostre protagonista?

Integrants:

Albert Pérez – Eduard Cañigueral – Marçal Puigdemont – Ramon Cosp – Eloi Noguera – Celeste Cadet

Coordinat per:

Xavi Caimel – John Revell – Eduard Planas – Joan Coll

Projectes Relacionats

T'agradaria aprendre a fer això...

Apuntat al cicle d’animació 3D, jocs i entorns interactius. El Cicle obre les portes a la creació i el desenvolupament de videojocs a través del món del modelat 3D i l’animació.

Començant amb les bases del dibuix, del disseny i del modelat 3D, el mòdul evoluciona al mateix ritme que l’alumne va adquirint nous coneixements.

L’alumne s’endinsa en el món 2D i l’animació, la programació aplicada a entorns interactius i videojocs, el so, la part audiovisual, l’escultura i el modelatge en 3D, la texturització, la il·luminació i la programació de videojocs.

La base que donem és sòlida perquè els treballs de l’escola siguin una carta de presentació pels alumnes. Els coneixements s’adquireixen de manera pràctica a base de projectes, tant individuals com en equip.