Els partits de l’UniGirona en directe

L’aprenentatge a través de la pràctica és una part indispensable en tots els estudis de l’Escola. I si algun d’aquests aprenentatges pràctics es pot convertir en una experiència tan real com retransmetre en directe els partits de bàsquet de l’UniGirona, el valor encara s’incrementa més.

El per què? Doncs pel fet de poder aprendre en un entorn tan real com pot ser-ho un esdeveniment professional d’aquest nivell. Aquí els alumnes han de demostrar que realment han adquirit els coneixements necessaris per enfrontar-se a un públic real que els mira des de casa. La concentració és clau per no perdre’s cap detall. Els coneixements tècnics són bàsics perquè tot funcioni. I les ganes són importantíssimes de no oblidar-se, i sabem que sempre és més fàcil quan estàs fent allò que realment t’agrada.

Perquè formar professionals de cada àmbit és part del nostre compromís amb els nostres alumnes. I en aquest cas sabem que ho estem fent bé quan ens demostren que es desenvolupen com a autèntics professionals.