10 January 2019 Clara Mitjavila

La Nit dels Sopa i la retransmissió en directe dels alumnes del CIFOG

la nit dels sopa

L’any passat el vam acabar amb un munt d’aprenentatges, experiències i vivències dels nostres alumnes. Aquest any el comencem recordant-ne una d’aquestes: la nit dels Sopa.

Un concert que va aplegar un munt de gent de diferents edats per reviure una música i una època que van tenir molta repercussió, sobretot, a les nostres comarques. I entre tota aquesta gent que va anar a gaudir del concert i de l’espectacle, hi havia una part de l’Escola CIFOG fent acte de presència: els alumnes d’audiovisuals. Els que no vau anar fins a la Sala Mirona, potser vau veure el concert des d’un altre punt de vista: asseguts al sofà de casa! I això va ser gràcies als alumnes (i als professors que sempre els acompanyen!) que van retransmetre EN DIRECTE tot el concert del grup gironí Sopa de Cabra. Per als nostres alumnes no va ser només un concert, va ser l’experiència de tot un dia preparant-se per el gran moment i sentir-se una mica estrelles del rock, encara que fos rere les càmeres!

Voleu veure com vas ser l’experiència? Aquí teniu un fantàstic resum que posarà cara als que us van ajudar a portar la música a casa.

Bona feina, habitants!

La nit dels Sopa en directe des de la Mirona gràcies als alumnes d’audiovisuals.