4 July 2019 Clara Mitjavila

Conquerint el mar dels videojocs

Glory: Conquer the Sea

Quan el curs s’acaba les classes es buiden i desapareixen els alumnes que tot sovint hem d’arrencar de les cadires, els que un moment que estic acabant de tirar un render, els que apareixen fora de les seves hores de classe buscant un lloc on reunir-se o treballar, els que saben que estan aquí perquè volen dedicar-se al que omple les seves hores d’aprenentatge.

Aquest és el cas de Reminiscent Games: en Rafa Cuadros, en Sergio Guerrero, en Carles Martínez i en Max Alexander Hamburg que han acabat el cicle d’Animacio 3D i videojocs aquest mateix 2019. Fa poc més d’un mes d’això, però l’estiu del 2018 ja es reunien i pensaven com seria el videojoc amb el qual volien sortir de l’escola. I així va néixer Glory: Conquer the Sea, un videojoc d’exploració per PC en el que un pirata que ho ha perdut tot travessa illes i mars per recuperar el tresor que un kraken li ha robat.

I com el seu pirata, les ganes i l’ambició els empenyen a llançar-se al mar dels videojocs, i és per això que aquesta setmana passada han estat a l’Indie Hub GameLab mostrant el seu joc i progressos a professionals del sector i premsa. El públic ha pogut provar el seu videojoc i han rebut feedback i crítiques constructives per a seguir fent i millorant i, a més, han sortit d’allà amb una invitació per a anar al FIMP de Gijón a presentar-lo!

Contents i satisfets, surten d’aquesta positiva experiència amb el vent a favor per a seguir navegant per mars i oceans, i seguir embarcats amb l’aventura d’acabar obtenint la recompensa: la satisfacció que suposa tirar endavant un projecte i que les coses arribin a bon port!

A aquest enllaç podeu llegir i mirar la notícia que es va publicar amb una entrevista a i un gameplay del joc. I podeu seguir el seu progrés a les seves xarxes de twitter i a instagram!

Enhorabona a tots i a seguir treballant!