Portes Obertes a l’Escola CIFOG

El passat 23 de febrer vam fer la primera Jornada de Portes Obertes de l’any en la que vam tenir com a protagonistes el que seran els nostres futurs habitants del CIFOG.

Des d’aquí sempre vivim aquest moment amb la il·lusió de les primeres vegades. Procurem preparar-ho tot al detall perquè sabem que, en molts casos, és el dia en el qual coneixerem als nostres futurs alumnes, aquells que acabaran habitant l’escola durant els següents dos anys, i no volem passar per alt cap de les coses importants que creiem que han de saber. Obrir les portes del centre, explicar-los què és el que faran i el que aprendran durant la seva estada aquí n’és la finalitat. Hem de reconèixer, però, que una de les coses que a nosaltres més ens fascinen és descobrir les seves reaccions i veure com se’ls il·lumina la cara quan s’adonen que, per fi, han trobat allò que estaven buscant.

A més, aquest any hem obert les preinscripcions fent coincidir el dia amb les Portes Obertes, cosa que ha fet que ja tinguem als més impacients “fitxats”! Tranquils que si encara no us heu apuntat teniu temps fins al 31 de maig i podeu fer-ho a través de la nostra web.

Volem donar les gràcies també a tots els col·laboradors per fer-les possibles. Als que vau venir per descobrir-nos esperem tornar-vos a veure ben aviat, somrients, entre aules i passadissos! I pels que volíeu i no vau poder venir, apunteu-vos que el 13 d’abril teniu una nova cita amb nosaltres!

De moment us compartim un vídeo del que va ser aquest primer dia de Portes Obertes i d’ensenyar-vos com és l’Escola CIFOG per dintre!