27 agost 2015 Miriam Teixidor

YouTube GAMING

Ha arribat el dia, YouTube va estrenar ahir oficialment la seva primera plataforma de streaming de videojocs, YouTube Gaming. En aquesta plataforma qualsevol podrà retransmetre en directe les seves partides de videojocs, veure les dels altres i interactuar a temps real amb la resta d’usuaris.

YouTube Gaming no només serà una plataforma de “streaming” sinó que també oferirà tot el contingut de videojocs de YouTube.

YouTube descriu YouTube Gaming com “el lloc de destí per tot allò relacionat amb els videojocs”. No només servirà de plataforma de retransmissió en directe de partides d’usuaris, al més pur estil Twitch, sinó que també podràs veure tots els vídeos de YouTube relacionats amb videojocs. Gran quantitat de continguts més interacció a temps real.

La iniciativa és ambiciosa encara que arriba tard. S’ha de veure com YouTube estabilitza YouTube Gaming. De moment la plataforma s¡estrenarà a tots els països que funciona YouTube. És a dir pràcticament a tot el món. També hi haurà una aplicació per iOS i Andorid per mòbils i tauletes.

La guerra entre Amazon i Google pels videojocs ja ha començat.

Visita YouTube Gaming

, , , , , , , ,

Miriam Teixidor

Dissenyadora gràfica i Community Manager