22 February 2018 Clara Mitjavila

Waste in progress – Fòrum Internacional de Gestió de Residus

Del 21 al 23 de febrer de 2018 se celebra el fòrum internacional de gestió de residus municipals #wasteinprogress al Palau de Fires de Girona. Dedicat a presentar casos d’èxit i millores en el sector de la gestió dels residus, recull també la part d’innovació i diversos projectes per a dur-ho a terme i ser més eficaços. Empreses de serveis, professionals de l’àmbit, personal tècnic i càrrecs electes amb responsablilitat en l’àmbit de la gestió dels residus conviuen durant aquests tres dies a través de workshops i ponències.

I on ens situem nosaltres? Doncs en documentar audiovisual i fotogràficament tot aquest fòrum, i en retransmetre, en directe dins la mateixa fira, part dels actes que s’hi realitzen. Una nova oportunitat per fer que els nostres alumnes aprenguin treballant de manera pràctica dins un entorn totalment professional.

Us deixem amb un recull d’imatges del fòrum i la feina que estan fent els nostres alumnes de Realització d’Audiovisuals i Especatcles amb la col·laboració d’altres de Fotografia. Imatges d’escola i de l’alumne Andreu Zulet del Grau Superior de Fotografia.