26 febrer 2018 Alexandre Sanz

Sortida al Parc Audiovisual de Catalunya

El passat divendres 23 de febrer els alumnes de primer curs del CFGS d’Audiovisuals i els de segon del CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu van tenir l’oportunitat de visitar el Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa.
És un lloc amb molta història ja que anteriorment era conegut com l’hospital del Tòrax, un hospital amb rècord de suïcidis i ple d’històries que posen la pell de gallina a qualsevol.
El 2009 va quedar abandonat i el 2014 una part de l’hospital va ser reformada per passar a ser el Parc Audiovsiual de Catalunya.

Conta amb 4 platós i diferents espais, com una part de l’hospital abandonat, que han sigut escenaris de múltiples projectes audiovisuals com Un Monstruo Viene a Verme”“[REC]2”, “[REC]4”, “Los Ojos de Julia”, “Los Últimos dias”, “Mama” i més recentment, a nivell televisiu, “OT”, entre d’altres.

En la visita, de la mà de Quim Berenguer, els alumnes van poder visitar el museu amb objectes i decorats originals dels projectes que s’han rodat al PAC, part de l’hospital on també s’hi ha rodat algún videoclip i pel·lícules varies i finalment el plató 3 i 4, destinats sobretot a spots i programes televisius.

Ja sigui per la immensitat dels platós, la tecnologia d’última generació, els objectes originals de pel·lícules emblemàtiques o el tens ambient que es viu a l’hospital, és una visita que sens dubte no va deixar indiferent a ningú!