7 setembre 2018 Clara Mitjavila

Sis dies tocant la bateria per batre un Rècord Guinness!

Hi ha moltes i diverses maneres de passar-s’ho bé i de fer passar les hores, però a sobre n’hi ha que les aprofiten per batre rècords. Aquest és el cas d’en David Ferrer, que s’ha proposat batre un rècord guinness tocant la bateria durant 144 hores seguides! SIS DIES SEGUITS! El rècord ara mateix està en 133 hores, i ell mateix ja va fer un intent en el que es va quedar a les 83 hores. No està gens malament, no?

Per tant, si no teniu plan per aquest cap de setmana podeu anar a visitar-lo a la Sala La Mirona de Salt.  En David està instal·lat allà amb la  bateria per intentar acomplir tal proesa, ja des del dia 5 de setembre i on acabarà el llarg concert el dia 11 de setembre a la nit coincidint amb la diada. Podeu anar a animar-lo en qualsevol moment, ja sigui dia o nit! I si no li trobeu és que potser està en una de les pauses permeses: la de 5 minuts cada hora o la de 20 minuts seguits cada 4 hores.

Clar que si no us podeu desplaçar perquè us esteu entrenant per batre el vostre propi rècord personal podeu veure’l a través de Facebook Live de La Mirona, en el que l’Escola CIFOG col·laborem amb l’streaming. I no cal que pugeu el volum, a través de la xarxa no el podreu escoltar per temes de drets d’autoria, per tant, si el voleu sentir, li haureu d’anar a donar suport!

Esperarem al dia 11 per veure com acaba la llarga peripècia!