Segon premi als Correcurts de Cassà de la Selva

L’equip format per alumnes de segon d’audiovisuals s’emporta el segon premi al correcurts de Cassà de la Selva!

De concursos n’hi ha de molts tipus, i aquest que s’inclou dins la MACCA (Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà), compta ja amb uns quants anys d’existència. La idea del correcurts és idear, pensar, gravar, editar i entregar un curtmetratge, de durada màxima dos minuts, fet completament en 24 h des del tret de sortida. I el tret de sortida sol ser un objecte que s’entrega el dissabte a les 9 h del matí.

En aquest cas, se celebrava la quinzena edició i les normes van variar una mica. Per si no era prou basar-se en un objecte, en aquesta edició hi havia cinc premisses a incloure: un objecte (una clau), una paraula (esquitx), una localització (carrer dels Dolors del poble), una acció (prémer el gallet) i una cançó (15 años tiene mi amor, del Dúo Dinámico). La tasca no era fàcil i, tot i això, s’hi van apuntar 28 equips dels que van acabar entregant 26 (alguns, fins i tot, per partida doble!).

I d’entre tots aquests equips n’hi havia un integrat totalment per alumnes de l’Escola CIFOG i que va guanyar el SEGON PREMI! L’Eric Marco, la Roser Torrallardona, en Víctor García, l’Anaís del Cid, l’Ariadna Ferrón i l’Alexandre Sanz van aconseguir introduir totes les premisses dins el curt, fent ús del sentit de l’humor i lligant la història amb el curtmetratge amb el qual també van participar l’any passat. Val a dir que entre els participants també hi havia alguns professors de l’Escola, gairebé va ser una festa del CIFOG!

Des de l’escola volem felicitar la iniciativa de la MACCA i d’aquest Correcurts que, després de 15 anys, segueix perdurant i mobilitzant a gent de tot arreu i de tots tipus. I també volem donar l’enhorabona als guanyadors del concurs per la victòria, i a tots els participants per fer que aquesta festa del cinema perduri i creixi!

Us deixem un enllaç a la notícia del Punt Avui amb el resum de l’esdeveniment i al Cassà Digital on apareixen amb tots els premiats.

I, evidentment, teniu el curtmetratge amb el que van aconseguir aquest segon premi: El Quixot de la Selva, capítol 2!