La Premiêre 2019

La Premiêre és el colofó final que molts dels alumnes esperen per a tancar la seva etapa a l’escola. ÉS EL DIA. El dia en què s’estrena en pantalla gran l’esforç dels últims mesos. El dia que les tensions acumulades brollen en forma de riures i llàgrimes, el dia en el qual molts d’ells s’acomiaden. El dia que deixem de veure’ls com a habitants que corren pels passadissos de l’escola. A partir de llavors ens queda l’opció de veure com progressen a través de les xarxes, o quan vénen de visita per explicar-nos com els va tot. I aquesta és la part que més ens agrada, perquè quan ets habitant, ho ets per sempre!

Però deixant de banda la part sentimental del comiat, La Premiêre d’aquest any va ser la primera completa del tot, on els tres cicles de Grau Superior de l’Escola van presentar-hi projectes finals, diferents totalment uns dels altres. Una varietat que és el que defineix l’escola i cada un dels perfils que s’hi puguin sentir identificats: curtmetratges d’animació, reels fotogràfiques i curtmetratges audiovisuals. Si ja per separat la mostra de feines fetes mostrava la gran qualitat dels seus treballs, el dia que s’ajuntin per a crear conjuntament serà una combinació explosiva! I ja estem a l’espera que arribi aquest dia, perquè quan veus ganes i talent junts només és qüestió de temps que acabin sortint nous projectes influenciats per les sinergies generades de cada especialitat.

I un any més La Premiêre tanca l’etapa d’una promoció que s’acomiada. Generació rere generació ens sentim orgullosos com a escola de veure i viure el procés, tant personal com d’aprenentatge, de cada un dels habitants que passen per l’escola. I esperem que també cada una d’elles i ells se senti orgullosa i orgullós del seu procés, del seu progrés, i que no s’aturin ara que han començat el seu camí: que vinguin molts més projectes, moltes més pantalles grans, moltes més persones per conèixer, moltes més experiències per viure i moltes més coses per aprendre. Però, sobretot, que segueixin gaudint sempre d’allò que fan.

I aquí teniu el vídeo que resumeix La Premiêre d’aquest 2019.