30 October 2018 Clara Mitjavila

LES CONFERÈNCIES DELS AUTORS

conferencies autors Girocomic

És de nit. En una casa, a través de la finestra, s’entreveu la llum subtil que s’endevina sortint de sota les teles dels llençols. Sota el cobrellit, un nen amb una llanterna està llegint l’últim número del seu còmic preferit. Ja hauria de dormir, a aquestes hores, però ara mateix prefereix estar viatjant de la mà del seu superheroi preferit. Amb ell ha descobert països dels quals ni tan sols sap pronunciar el nom correctament, però sap ubicar-los perfectament al mapamundi. S’ha convertit en el seu company d’aventures, ha conegut noves cultures, ha après a somiar i a diferenciar el que és bo del que és dolent, entén vocabulari que quedava fora del seu abast i, observant aquelles taques de tinta que el transporten cada nit a paratges que mai hauria imaginat, veu en cada una d’aquelles vinyetes el que per a ell són autèntiques obres d’art.

És possible que molts dels que esteu a l’altra banda de la pantalla hàgiu viatjat sense passaport a través de pàgines i vinyetes. Potser us faran falta les dues mans per a comptar els còmics que teniu guardats a la lleixa. Potser en teniu un a la tauleta de nit esperant que arribi l’hora d’abans d’anar a dormir. I potser vau visitar el Girocòmic d’aquest any, perquè el marrec de sota el cobrellit encara viu dins vostre, amb uns quants anys i centímetres més a sobre, i amb la mateixa passió per descobrir nous mons i noves aventures.

Avui us deixem amb les conferències dels autors que van passar per aquesta tercera edició, explicant, de viva veu, les aventures i desventures humanes que els han portat a viure en aquest fantàstic món del còmic.

Cliqueu a la següent imatge i gaudiu de tot el que tenen per explicar-vos!

Conferències dels autors - Girocòmic 2018