11 March 2020 Clara Mitjavila

L’Escola CIFOG, ja t’hi veus?

portes obertes - CIFOG

De vegades és necessari posar els peus a un lloc per saber si t’hi veus, i més si es tracta del lloc cap a on vols que avanci el teu futur. És per això que som insistents quan us diem que vingueu a veure’ns a l’escola, ja que som del parer que les emocions també influeixen a l’hora d’aprendre, sobretot si són positives. I si et sents a gust a un lloc, ja tens molt de guanyat!

Les Portes Obertes de l’Escola CIFOG són aquest primer punt de partida vostre, el dels futurs alumnes, és la primera presa de contacte amb el centre, amb professors, personal i alumnes que procuren explicar-vos l’experiència d’aprendre aquí. I si d’una cosa ens sentim plenament orgullosos, és de veure com els nostres habitants expliquen la seva experiència de formar part del planeta CIFOG. Perquè arriba un moment en què el planeta es transforma en una família.

Avui us deixem amb el vídeo del què va ser aquesta primera Jornada de Portes Obertes. Un dia que per nosaltres és com una festa de benvinguda a tots aquells qui voleu entrar a formar part de l’aventura de venir a estudiar amb nosaltres. Un dia que molts dels nostres habitants han viscut i continuen la saga de voler venir, ara, a explicar-ho des de l’altre costat. Un dia que és el principi d’una nova història de futur. Un dia per veure si sents que estàs al lloc adequat. I tu, t’hi veus?