17 juny 2015 Miriam Teixidor

Assassin’s Creed Syndicate

Londres, 1868. La Revolució Industrial dóna lloc a una era plena d’innovacions, transformant les vides de milions de persones amb tecnologies que abans es consideraven impossibles. Les oportunitats que ja es van crear durant aquesta etapa històrica, provoquen que moltes persones es traslladin a Londres en massa per buscar aquest nou món, un món que no estava controlat ni per reis ni emperadors, polítics o religiosos, sinó per un nou denominador comú: els diners.

Tot i així, no tothom va poder beneficiar-se per igual d’aquell gran impuls. La situació dels treballadors no podia considerar-se altra cosa que autèntica esclavitud legalitzada, mentre una escassa i privilegiada minoria treia tot el benefici del treball. Les classes més baixes vivien en males condicions, per això es varen unir per protestar sota una nova associació, les bandes, les quals buscaven la clandestinitat com a aliada a la seva lluita per poder sobreviure.

El joc ens presenta al Assassin Jacob Frye, qui amb l’ajuda de la seva germana Evie canviarà el destí de milions de persones a Assassin‘s Creed Syndicate.

 

, , , , , , , ,

Miriam Teixidor

Dissenyadora gràfica i Community Manager