Atenció a l'estudiant

Tenim com a principal objectiu atendre als estudiants amb els possibles dubtes o consultes que els hi puguin sorgir. Intentem que la seva estada per l’Escola sigui agradable i fàcil.
Establim reunions amb els futurs alumnes per tal d’ensenyar l’escola i fer una visita personalitzada.

CIFOG Internacional

Estem obrint les fronteres a l’estranger. De mica en mica estem creant un vincle amb altres països per poder oferir als alumnes ERASMUS a l’estranger.

Pràctiques en Empreses

La inserció dels alumnes al món laboral es reflecteix al pla d’estudis de cada Cicle Formatiu de Grau Superior. Des de l’Escola hem anat creant convenis amb empreses que col·laborem amb l’Escola, contractant alumnes per què puguin fer les pràctiques supervisades a les seves instal·lacions. Aquesta borsa de treball cada any augmenta amb noves empreses interessades a formar part del CIFOG.

Préstec de material audiovisual

El desenvolupament de l’activitat acadèmica implica la realització de diferents treballs on es requereix material audiovisual. Per aquest motiu l’Escola posa a la disposició dels alumnes una pàgina web on es pot demanar el préstec de material audiovisual.

Comunicació Interna

La comunicació és un factor determinant per a la vinculació de tots els alumnes, professors i personal del CIFOG. És per això que cada estudiant i cada professor té una adreça de correu electrònic personal de l’Escola.

Carnet del 'estudiant

L’Escola lliura als estudiants el carnet del CIFOG que els permet tenir accés a totes les instal•lacions i els serveis.

Canal CIFOG TV

Ja fa un any es va crear el canal de CIFOG TV. Un web on es pengen tots els audiovisuals que fan els alumnes per tal de que quedin guardats i enregistrats. Tothom té accés a aquest web.