L’Escola CIFOG neix de la necessitat de crear una escola de Cicles Formatius especialitzats en la família d’Imatge i So per complementar l’oferta de formació existent a Girona.

Pots estudiar Cicles Formatius de Grau mitjà en

Pots estudiar els Cicles Formatius de Grau Superior en

Tots els Cicles Formatius que oferim tenen una durada de dos anys en els quals l’alumne adquirirà competències de treball que el convertiran en un professional polivalent del món dels videojocs, audiovisual o disseny gràfic interactiu.

El títol que s’obtindrà un cop haver superat totes les competències, és un títol oficial i homologat per la Generalitat de Catalunya.

En els últims anys la ciutat de Girona s’està convertint en una ciutat puntera amb les tecnologies de la informació i comunicació i el sector mèdia, pel que uns cicles formatius amb aquestes característiques tindran una bona acollida al mercat laboral.

La demanda de professionals demana cada cop més un perfil creatiu que alhora pugui realitzar la part més tècnica i treballar les diferents parts d’un projecte. La idea d’un perfil polivalent dotat dels coneixements i l’experiència necessària per dur endavant els projectes.